☎️ Centrála E-SHOP Rybárstvo CARPIO, info: +421 907 857 319 (Po-Pia: 8:00-17:00, So: 8:00 - 12:00) ✉️ E-mail: eshop@carpio.sk

  

Dostupnosť: 2 ks

Katalógové číslo: 90810

Číslo karty: 18972

CC Moore Bait Booster Pro-Stim Liver 500ml - Pro-Stim Liver Bait Booster je zálevka z najkvalitnejších surovín od anglickej značky CCmoore, ktorá je ideálna na zvýšenie príťažlivosti ktoréhokoľvek produktov z rady Pro-Stim Liver. Je to silná tekutina s profilovanou klobásou z údeného cesnaku, ktorá obsahuje kľúčové zložky nachádzajúce sa vo vynikajúcich Pro-Stim pečeňových boilies. Pridaním tejto tekutiny do ktorejkoľvek z vašich návnad výrazne zvýšite ich celoročnú príťažlivosť. Je tiež 100% priateľský k PVA.

Pro-Stim Liver obsahuje vysoko kvalitné bielkoviny, kvasnice, krmivo pre vtáky, korenie, pečeň a ďalšie ľahko stráviteľné zložky a uvoľňuje silné, vo vode rozpustné stimulanty chuti pre ryby do žravosti pri všetkých teplotách vody.

Tento Bait Booster obsahuje kvalitné atraktory používané v Pro-Stim Liver Boilies a je navrhnutý na zvýšenie príťažlivosti boilies, návnad na háčik a sypkých krmív, najmä ak sa používa v spojení s Pro-Stim Liver Boilies.


VLASTNOSTI Pro-Stim Liver Bait Booster:

- Celoročné použitie

- Dobre rozpustné a stráviteľné aj v studenej vode

- Silná, slaná, dlhotrvajúca prírodná korenistá chuť, jemne štiplavé

- Má nízky obsah oleja, rýchlo sa rozptýli vo vodnom stĺpci

- Prenikavá vysoko atraktívna vôňa údenej cesnakovej klobásy

- Bohaté na aminokyseliny odvodené z vysoko kvalitných rozpustných bielkovín

- Obsahuje soli navodzujúce chuť do jedla, kvasnice a výťažky z korenia

- Šetrné k PVA – vynikajúce na vrecúška/tyčinky a pelety


Tip na použitie:

Zalejte svoje boilies Pro-Stim Liver prípravkom Pro-Stim Liver Bait Booster pre intenzívne zvýšenie atraktívnej chuti a vo vode rozpustnú príťažlivosť. Tento proces je možné zopakovať na zvýšenie príťažlivosti a možno ho použiť pridaním do mraziacich návnad pred zmrazením. Na podporu partiklov, peliet, spodných zmesí a sypkých krmív pridajte 20-30 ml/kg a nechajte vsiaknuť.


Balenie: 500ml

Výrobca: CCmoore




  • Výrobca: CC Moore
  • Katalógové číslo: 90810
  • EAN: 0634158434396

Odber noviniek

Buďte vždy v obraze, odoberajte novinky, tipy, triky a motiváciu k maximálnemu výkonu!