☎️ Centrála E-SHOP Rybárstvo CARPIO, info: +421 907 857 319 (Po-Pia: 8:00-17:00, So: 8:00 - 12:00) ✉️ E-mail: eshop@carpio.sk

  

Dostupnosť: 4 ks

Číslo karty: 17963

CC Moore Tekutá potrava Liquid Bloodworm Compund 500ml - Táto exkluzívna, sýto červená tekutá zmes je vynikajúcim tekutým návnadovým aditívom bohatým na krvavé červy. Vyvinutý a zdokonaľovaný po mnoho rokov našimi technikmi pre návnady v CCM HQ, obsahuje vysoko rozpustné rybie bielkoviny a je nabitý čistým krvavým červom, prirodzenou „potravou“, ktorú ryby považujú za skutočne neodolateľné. Táto vynikajúca, zakalená tekutina z krvavých červov zvýši príťažlivosť boilies, návnad na háčik a sypkých krmív a je tiež šetrná k PVA.

Bloodworm, ktorý sa nachádza v bahne jazier a riek a je známy ako jeden z najneodolateľnejších prírodných zdrojov potravy pre veľké ryby, bol vždy veľmi úspešnou rybou návnadou, používanou v mnohých formách.

Toto sýtočervené, štipľavé tekuté krmivo bohaté na krvné červy má neuveriteľné skúsenosti s tým, že pomáha veľkým kaprom a rybárom zahryznúť, keď sú podmienky naozaj ťažké. Kombinuje vysoký obsah čerstvých celých a zmiešaných krvných červov s čistým morským proteínom a prírodnými výťažkami, aby sa vytvorila zničujúca tekutá potrava loviaca ryby.


VLASTNOSTI Bloodworm Liquid:

- Enzýmom upravené morské bielkoviny bohaté na esenciálne aminokyseliny

- Balené s celými a zmiešanými krvavými červami, ktoré skutočne zakalujú vodu

- Veľmi stráviteľné a rozpustné, takže ideálne pre použitie v studenej vode

- Dodáva návnadám nezameniteľnú krvavú chuť a vôňu

- Veľmi atraktívny pre kapry, plotice, mreny a iné druhy

- Vynikajúci do boilies mixov a ako celoročné namáčanie boilies

- Šetrné k PVA – vynikajúce zmesi vo vrecúškach a tyčinkách

- Skvelé na pridávanie do sypkých krmív; krvavé červy zakalia vodu

- Dáva vám neuveriteľnú ťažnú silu bloodworm v tekutej forme

- pH 5,5 - mierne kyslé


Tip na použitie:

Liquid Bloodworm Compound je mimoriadne úspešné tekuté krmivo, ktoré sa používa mnohými rôznymi spôsobmi na zvýšenie miery lovu rybárov. Bez ohľadu na to, aký typ návnady používate, vezmite si fľašu a vyskúšajte to, päsť jednoducho MILUJETE! Skúste ho tiež použiť na lepenie mŕtvych alebo živých bielych červov na 12 hodín pred použitím.

Balenie: 500 ml

Výrobca: CCmoore


  • Výrobca: CC Moore
  • Katalógové číslo:
  • EAN: 0634158435591

Odber noviniek

Buďte vždy v obraze, odoberajte novinky, tipy, triky a motiváciu k maximálnemu výkonu!