☎️ Centrála E-SHOP Rybárstvo CARPIO, info: +421 907 857 319 (Po-Pia: 8:00-17:00, So: 8:00 - 12:00) ✉️ E-mail: eshop@carpio.sk

  

Dostupnosť: 11 ks

Katalógové číslo: 95594

Číslo karty: 18980

CC Moore Tekutá potrava Smoked Chorizo Oil 500ml - Tento vysoko účinný exkluzívny olej CC Moore je vynikajúcim atraktantom, ktorý dodáva granulám a sypkým krmivám počas teplejších mesiacov roka bohatý profil údenej klobásy. Je to vynikajúce boilies, návnada na háčik alebo sypké kŕmne aditívum a je skvelé pre zig rigy a na poťahovanie povrchových návnad, aby im dodal trvalý, chuť stimulujúci profil, ktorý ich robí oveľa atraktívnejšími.

Tento vysoko účinný exkluzívny olej CC Moore je vynikajúci rybí atraktant navrhnutý tak, aby pridal jedinečný, hladký a údený mäsový profil do peliet a sypkých krmív používaných počas teplejších mesiacov roka.

Smoker Chorizo Oil olej, bohatý na energiu a zdravie podporujúce omega rybie oleje a má vysoko atraktívny profil chuti a vône údenej klobásy, je vynikajúcou namáčacou látkou, návnadou na háčik alebo sypanou kŕmnou prísadou a skutočne zvyšuje príťažlivý potenciál sypkých kŕmnych zmesí.

Vytvára tiež skvelý povlak pre povrchové návnady a dodáva trvalý profil stimulujúci chuť k jedlu, vďaka ktorému sú vaše návnady oveľa atraktívnejšie, ako by boli pri použití „priamo z vrecka“.


VLASTNOSTI Smoked Chorizo Oil:

- Dodáva návnadám jemnú, bohatú chuť a vôňu údenej klobásy

- Obsahuje jedinečnú zmes esenciálnych olejov, korenín a chutí

- Bohaté na energiu a omega oleje, cenný zdroj živín

- Vynikajúci na plavákoch, vytvára vysoko atraktívnu povrchovú olejovú škvrnu

- Vynikajúci ako lepidlo/namáčadlo/prísada do peliet pre pstruhy a halibuty

- Vynikajúce na obaľovanie návnad na háčiky, boilies, mäsa, červov a červov

- Veľmi atraktívny pre kapry, plotice, mreny a iné druhy

- Toto tekuté krmivo na báze oleja je šetrné k PVA


Tip na použitie:

Smoked Chorizo Oil je mimoriadne účinný na pelety a plaváky a v zmesiach spod a zig rig, kde sa pohybuje nahor vodným stĺpcom a stimuluje ryby k kŕmeniu. Skúste ho pridať do vašich peliet v množstve 30 ml/kg alebo do vašej zmesi 20 ml na kg pred zmiešaním s vodou a/alebo inými tekutinami.


Balenie: 500ml

Výrobca: CCmoore



  • Výrobca: CC Moore
  • Katalógové číslo: 95594
  • EAN: 0634158438264

Odber noviniek

Buďte vždy v obraze, odoberajte novinky, tipy, triky a motiváciu k maximálnemu výkonu!