☎️ Centrála E-SHOP Rybárstvo CARPIO, info: +421 907 857 319 (Po-Pia: 8:00-17:00, So: 8:00 - 12:00) ✉️ E-mail: eshop@carpio.sk

  

Dostupnosť: 1 ks

Číslo karty: 13994

Deeper Sonar Chirp + 2 - Najlepší nahadzovací sonar od DEEPER a múdre riešenie pre všetky typy rybárčenia vo všetkých ročných obdobiach. Sonar CHIRP+ 2 v sebe kombinuje výkonný hardvér a softvér a vďaka svojim malým rozmerom a nízkej hmotnosti je ideálnym riešením pre vyhľadanie rýb pri rybárčení akéhokoľvek typu a vo všetkých ročných obdobiach.

ČO JE TO CHIRP?

Tradičný sonar vysiela vždy iba jeden frekvenčný impulz. Sonar CHIRP (Compressed High Intensity Radiated Pulse = komprimovaný vysoko intenzívny vyžarovaný impulz) vysiela nepretržitý tok frekvencií od nízkych po vysoké. Vďaka tomu sú údaje zo sonaru oveľa jasnejšie a v porovnaní s tradičnými sonarmi majú vyššie rozlíšenie

MÚDRE RIEŠENIE PRE SKUTOČNÝCH RYBÁROV

Výkonný nahadzovací sonar CHIRP s vyspelou technológiou, tromi frekvenciami lúča, jasným obrazom a extrémnou presnosťou. Ideálne na rýchle nájdenie miest, kde sa zdržujú lovené druhy rýb, na vyhľadanie dravcov a na rybárčenie v extrémnych hĺbkach. V kombinácii s inovatívnym softvérom, aplikáciou Fish DeeperTM a webovou platformou si jednoducho naplánujete svoj rybársky výlet. Určené na dokonalý pôžitok z chytania rýb.

3 FREKVENCIA LÚČOV NA VŠESTRANNÉ POUŽITIE

Veľké oblasti pokryjete sňatím pomocou širokého lúča s uhlom 47° (100 kHz). Po prepnutí na stredný lúč s uhlom 20° (240 kHz) môžete získať viac informácií o vytipovanom mieste. A lovený druh rýb ľahko nájdete s úzkym lúčom s uhlom 7 ° (675 kHz) poskytujúcim podrobné zobrazenie.

MIMORIADNY NAHADZOVACÍ DOSAH A PRENOSITEĽNOSŤ

Sonar nahodíte až do vzdialenosti 120 metrov a môžete sa spoľahnúť na výborné pripojenie. Malé, ľahké a bezdrôtové riešenie. Skvele sa zmestí do rybárskej tašky aj do každého vrecka. Kompatibilný so zariadeniami iOS a Android. Generuje svoj vlastný signál Wi-Fi, vďaka ktorému sa pripojíte k svojmu šikovnému zariadeniu. Odteraz nebudete potrebovať žiadne internetové ani mobilné dáta.

NEUVERITEĽNÉ ROZPOZNÁVANIE CIELE

Vďaka rozlíšeniu cieľa na 1 cm budete môcť ľahko určiť lovený druh, aj keď bude súčasťou veľkého kŕdľa rybiek, alebo sledovať aj tie najdrobnejšie návnady pri vertikálnom vláčení.

PRESNOSŤ V EXTRÉMNYCH HĹBKÁCH

Sonar CHIRP+ 2 poskytuje minimálny šum pri hladine, takže sa môžete spoľahnúť na presné hodnoty sonaru ako vo veľmi plytkej vode, tak vo veľkej hĺbke. Ryby teda nájdete už 15 cm pod hladinou a naopak aj v hĺbke až 100 m.

MIMORIADNA VŠESTRANNOSŤ

Rôzne režimy rybolovu pre špecifické typy rybárčenia. Použitie na chytanie rýb z lode, kajaku, brehu, nábrežia a dokonca na lov na dierkach s tradičným zobrazením ukazovateľa. Chytajte ryby v lete aj v zime, počas dňa aj v noci. Jeden sonar na všetky použitia.

VYTVÁRANIE BATYMETRICKÝCH MAP

Vytvárajte si vlastné hĺbkové mapy a prezerajte si svoje skeny, mapy, body záujmu, fotografie a poznámky v aplikácii Fish DeeperTM alebo na webovej platforme.

VÝKONNÁ BATÉRIA S RÝCHLYM NABÍJANÍM

Prevádzková doba až 15 hodín. Nabitie na 100% iba za 2 hodiny.

PRÍVETIVÁ APLIKÁCIA

Prezerajte si ryby, vegetáciu aj obrys, tvrdosť a konzistenciu dna. V aplikácii Fish DeeperTM zistíte aj hĺbku a teplotu vody, môžete používať farebnú paletu zobrazenia, voliteľné symboly, nastavenie citlivosti sonaru a tradičný ukazovateľ pre rybolov na dierkach.

FISH DEEPERTM PREMIUM

Objavte cez 50 000 jazier vďaka Fish DeeperTM Premium. Získajte členstvo na 3 mesiace ZADARMO so sonarom CHIRP+ 2.

PREDĹŽENÁ ZÁRUKA VÝROBCA V DĹŽKE 5 ROKOV

So sonarom Deeper CHIRP+ 2 máte istotu, že si budete môcť dlhú dobu užívať bezstarostné rybárčenie plné tých najlepších zážitkov.

Výrobca: DEEPER

  • Výrobca: Deeper
  • Katalógové číslo:
  • EAN: 4779032950671

Odber noviniek

Buďte vždy v obraze, odoberajte novinky, tipy, triky a motiváciu k maximálnemu výkonu!