☎️ Centrála E-SHOP Rybárstvo CARPIO, info: +421 907 857 319 (Po-Pia: 8:00-17:00, So: 8:00 - 12:00) ✉️ E-mail: eshop@carpio.sk

  

Dostupnosť: 6 ks

Katalógové číslo: 101004105

Číslo karty: 18754


Delphin MagneQuick Rýhclospojka signalizátora - Inovatívna rýchlospojka, ktorá bola dômyselne navrhnutá a dlhodobo testovaná vývojovým tímom značky Delphin. MagneQUICK funguje na princípe extra silného magnetu vo vnútri a systému výstupkov a zárezov, ktoré do seba univerzálne pasujú. Signalizátor si nakrútite do vrchnej časti a spodnú uchytíte do stojanu/rázsošky. 

Následne obe časti spojíte zakliknutím magnetu a zostava je pripravená na použitie. Po rybačke časť so signalizátorom jednoducho rozpojíte jedným ťahom a signalizátor uschováte pre transport. Odpadá tak dlhé skrutkovanie signalizátora pred každou rybačkou. S rýchlospojkou MagneQUICK ste pripravený okamžite začať loviť.


Telo je kompletne kovové, vyhotovené CNC opracovaním, čo zabezpečuje dlhú životnosť produktu. Magnet vo vnútri spolu s výrezmi na obvode sa starajú o to, že jednotlivé časti do seba dokonale zapadajú a kompaktne držia spolu bez vôle či možnosti pretáčania a svojvoľného vypadnutia. Vďaka dostatočnému počtu zárezov si nastavíte signalizátor do požadovanej polohy a nehrozí žiadne pretáčanie, ako tomu býva u modelov s guličkovými ložiskami.


MagneQUICK je opatrený štandardizovaným závitom, čo umožňuje použitie s drvivou väčšinou štandardne vyrábaných signalizátorov. Rovnako závit MagneQUICK-u sadne do všetkých stojanov, či rázsošiek.


Balenie obsahuje 2 kusy.


PARAMETRE:

Vonkajší priemer: 15mm

Výška: 41mm

  • Výrobca: Delphin
  • Katalógové číslo: 101004105
  • EAN: 8586018510103

Odber noviniek

Buďte vždy v obraze, odoberajte novinky, tipy, triky a motiváciu k maximálnemu výkonu!