☎️ Centrála E-SHOP Rybárstvo CARPIO, info: +421 907 857 319 (Po-Pia: 8:00-17:00, So: 8:00 - 12:00) ✉️ E-mail: eshop@carpio.sk

  

Dostupnosť: 20 ks

Katalógové číslo: TQCBH

Číslo karty: 17311

Gardner Covert Tungsten Hinge Beads Heavy 8ks - Funkciou týchto tungstenových QC záťaží je to, že sedí a čiastočne zakrýva obratlík, čím udržiava celý systém vo vyváženej rovine, ale zároveň dáva obratlíku maximálnu voľnosť pri jeho rotácii. Vďaka ich tvaru sú ideálne pre širokú škálu náväzcov hinged Stiff Rig, rýchla výmena Chod Rig náväzcov, alebo ako vylepšeného Ronnie Rig náväzca.

Možnosť výberu z dvoch variantov, ktoré ponúkajú rôzne hmotnosti. Štandartné rukávky, ktoré sú nevážené a ťažšie prevedenie, ktoré má za úlohu vyvážiť ťažšie nástrahy, ktoré majú tendenciu neustáleho vztlaku.
Štandardná verzia je ideálna pre vyváženie bežne dostupných Pop-Up náväzcov v predajniach s veľkosťou háčikov 4, 5 alebo 6.
Verzia Heavy je špeciálne navrhnutá pre konkrétne a špecifické vysoko balansujúce nástrahy, akými sú napríklad nástrahy s použitím korku a pop-upov.
Možno použiť aj na Long Shank Ronnie štýl a to vďaka QC obratlíku, ktorý dáva možnosť väčšieho pohybu, ako je tomu napríklad u náväzca 360.
Ich použitie je jednoduché a sú vyrobené z polymérnej zmesi.

Špecifikácia:
- rozmer záťaže: 8mm x 4,8mm
- v balení po 8ks

  • Výrobca: GARDNER
  • Katalógové číslo: TQCBH
  • EAN: 5060573462563

Odber noviniek

Buďte vždy v obraze, odoberajte novinky, tipy, triky a motiváciu k maximálnemu výkonu!