☎️ Centrála E-SHOP Rybárstvo CARPIO, info: +421 907 857 319 (Po-Pia: 8:00-17:00, So: 8:00 - 12:00) ✉️ E-mail: eshop@carpio.sk

  

Dostupnosť: 17 ks

Katalógové číslo: GFSXS12

Číslo karty: 18650

Guru Háčik Special XS Spade End vel.12 : Naše háčiky Feeder Special sú obľúbené medzi rybármi loviacimi na prírodných lokalitách v celej Európe a pridaním ďalšej vrstvy k tomuto obľúbenému vzoru, aby bol ešte všestrannejší, sme vyvinuli verziu EXTRA STRONG XS s očkom aj lopatkou.

Zosilnením tohto vzoru sme dosiahli ideálny typ háčika pre náročné situácie pri love veľkých rýb, pričom zvýšená hrúbka drôtu skutočne zvyšuje pevnosť, ktorú tieto háčiky majú pri zdolávaní.

Tvar tohto háčika so širokým otvorom s „zobákovým“ hrotom sa hodí pre širokú škálu nástrah – kostné červy, dážďovky, kukuricu, mäso a ďalšie.

Samozrejme, verzia s lopatkou je vhodnejšia na navliekanie návnad na samotný háčik, zatiaľ čo verzia s očkom je vynikajúca na vlasové montáže a nástrahy, ako sú wafterky, pelety, červy, mäso a kukurica.

Čierna niklová povrchová úprava na háčiku zabezpečuje, že si zachová maximálnu ostrosť a odolnosť, čím sú známe všetky naše háčiky zamerané na lov na prírodných vodách!


Výrobca : GURU

  • Výrobca: Guru
  • Katalógové číslo: GFSXS12
  • EAN: 5056400209500

Odber noviniek

Buďte vždy v obraze, odoberajte novinky, tipy, triky a motiváciu k maximálnemu výkonu!