☎️ Centrála E-SHOP Rybárstvo CARPIO, info: +421 907 857 319 (Po-Pia: 8:00-17:00, So: 8:00 - 12:00) ✉️ E-mail: eshop@carpio.sk

  

Dostupnosť: Skladom u dodávateľa

Číslo karty: 12455

Haldorado Method Mix Tornado N-Butyric Acid Ananás 500g - je nová rodina návnad vyrobených unikátnou výrobnou technológiou, optimalizovanou špeciálne pre lov kaprov. Obstojí aj v extrémnych situáciách a konkurenčných podmienkach! Chuť nástrah sa zhoduje s bežnými výrobkami TORNADO.

Súčasťou balenia sú jemne zrnité, no každá je úplne iná! Menia sa nielen vône a farby. Každé krmivo obsahuje úplne iné ingrediencie a ingrediencie pre ten najlepší efekt! Každé vrecúško obsahuje malé vrecko s farebnými, chutnými drobnými zrnkami peliet. Tú môže rybár pridať do základneho krmiva aj počas lovu podla situácie.

TORNADO Method MIX - N-Butyric Acid Ananás

Citrónová žltá, kyselina maslová skutočné letné jedlo. Jeho zvláštnosťou je, že každá z jeho zložiek bola extrahovaná a spracovaná oddelene, oddelene mletá a zmiešaná až v poslednej fáze miešania. Mnohé z jeho zložiek zahŕňajú TTX, kukuričné ​​klíčky, rohovníkovú múku, kukuričný lepok, liehoviny, kvasnice, rastlinné bielkoviny, olejnaté semená, tigrí orech, sušienky, chrumky a dokonca aj niektoré halibutové pelety. Posilňovače chuti do jedla a aminokyseliny samozrejme nemohli byť vynechané z takejto komplexnej návnady!
Farba: citrónovo žltá + farebné pelety
Aróma: kyselina maslová + ananás
Chuť: kyslá, rybacia

Balenie: 500g

Výrobca: Haldorado
  • Výrobca: HALDORADO
  • Katalógové číslo:
  • EAN: 5991234619814

Odber noviniek

Buďte vždy v obraze, odoberajte novinky, tipy, triky a motiváciu k maximálnemu výkonu!