☎️ Centrála E-SHOP Rybárstvo CARPIO, info: +421 907 857 319 (Po-Pia: 8:00-17:00, So: 8:00 - 12:00) ✉️ E-mail: eshop@carpio.sk

  

Dostupnosť: 1 ks

Katalógové číslo: KLUG115

Číslo karty: 18670

Korda Compac 3 Rod Holdall 13ft Dark Kamo : Nový rad obalov na prúty Dark Kamo Compac bol navrhnutý tak, aby vaše drahé prúty a navijaky zostali počas prepravy v čo najlepšom stave a zároveň boli praktické a umožňovali vám zostavenie a zbalenie v čo najkratšom čase!

Po mnohých rokoch testovania a vývoja, na ktorom sa podieľal rad špičkových rybárov, sme radi, že sme navrhli najlepšie možné obaly na prúty a zahrnuli do nich všetky funkcie, ktoré by si každý rybár prial - takže nech už sa venujete akémukoľvek štýlu lovu kaprov a lovíte na akomkoľvek type vody, existuje obal na prúty Dark Kamo Compac, ktorý je ideálny pre vaše potreby.

Všetky puzdrá na prúty sú vyrobené z vysoko odolného a vodeodolného materiálu, ktorý vydrží aj náročné používanie, zatiaľ čo veľké množstvo polstrovania a vnútorných prepážok zaisťuje, že vaše prúty a navijaky sú maximálne chránené pred poškodením a pojmú aj tie najväčšie navijaky.

Obaly na prúty Dark Kamo Compac boli navrhnuté tak, aby ste mohli začať rybárčiť čo najskôr po príchode k vode, a to vďaka odolnému zipsu, ktorý umožňuje rýchly prístup k prútom, zatiaľ čo podberáky a podobné veci sú uložené v troch vonkajších vreckách pozdĺž chrbta obalu. Dva ďalšie prúty (ideálne pre značkovací prút a prút na spod) možno tiež uložiť zvonku (buď voľne, alebo v puzdre na prúty), pričom vrecká a popruhy ich udržia na svojom mieste.

Ak pokračujeme v téme možnosti rýchleho rybárčenia po príchode, je tu aj vonkajšie vrecko na uloženie olov alebo podobných vecí, čo je skvelé, ak používate klip na olovo, Heli-Safe alebo akýkoľvek iný systém, kedy sa olovo dáva dole na konci lovu.

Podrobnosti : 

-Jedinečný maskáčový vzor Korda Dark Camo

-Odolná a vodeodolná tkanina

-Navrhnuté tak, aby sa doň zmestili veľké navijaky

-Všetky prúty a navijaky sú oddelené polstrovanými vnútornými prepážkami

-Päť priehradiek na prúty je v prevedení tri hore, dva dole pre úsporu miesta

-Vrecká na chrbte na uloženie vidličiek a podberáka

-Vonkajšie vrecká a popruhy na uloženie ďalších dvoch prútov (s puzdrami alebo bez nich).

-Zosilnená vodotesná spodná strana

-Odnímateľný polstrovaný ramenný popruh

-Diskrétne vrecko na uloženie olov

-Vystužené rukoväte na prenášanie

-Odolné zipsy

-Podšívka, ktorú je možné čistiť otieraním


Výrobca : KORDA

  • Výrobca: KORDA
  • Katalógové číslo: KLUG115
  • EAN: 5060929023882

Odber noviniek

Buďte vždy v obraze, odoberajte novinky, tipy, triky a motiváciu k maximálnemu výkonu!