☎️ Centrála E-SHOP Rybárstvo CARPIO, info: +421 907 857 319 (Po-Pia: 8:00-17:00, So: 8:00 - 12:00) ✉️ E-mail: eshop@carpio.sk

  

Dostupnosť: Skladom u dodávateľa

Katalógové číslo: KLUG128

Číslo karty: 17819

Korda Compac Cookware Bag Dark Kamo : Exkluzívna séria tašiek a obalov anglického kaprárskeho špecialistu značky Korda s označením Dark Kamo je konečne aj v našej ponuke. Táto taškovina je charakteristická najvyššou možnou kvalitou, výnimočným spracovaním a kvalitnými materiálmi, ktoré garantujú spokojnosť rybára. Obrovskou výhodou je vodeodolný hustý materiál Dark Kamo ako aj množstvo detailov a úprav, ktoré dopracovali testeri a kaprári po celej Európe.

Taška na riad Compac Cookware Bag Dark Kamo je ideálna taška na kempingový riad a pre vaše kaprárske výpravy. Hlavná časť s rozmermi 25cm x 25cm x 25cm (objem 16l) je ideálna pre uloženie kompletného riadu teda napríklad tostera, panvice, či ďalších doplnkov. Pre upratanie tohto náradia slúži aj vnútorná deliaca priehradka. Ďalšou premyslenou vychytávkou sú bočné vrecká, kde sa presne zmestí plynová kartuša do 500g ako aj prenosný plynový varič.

Celkové rozmery tašky sú 35cm x 27cm x 25cm čo je ideálne aj vzhľadom na kompaktné rozmery aj na dostatok priestoru. Veľmi chválime aj vnútorné vrecko na zips, kam môžete umiestniť napríklad príbor či iné drobnosti alebo taktiež extra polstrovaný popruh cez rameno. Praktická je aj spodná časť tašky z vodeodolného materiálu, čo umožńuje jej položenie aj na vlhký podklad.

Výrobca : KORDA 

  • Výrobca: KORDA
  • Katalógové číslo: KLUG128
  • EAN: 5060929024148

Odber noviniek

Buďte vždy v obraze, odoberajte novinky, tipy, triky a motiváciu k maximálnemu výkonu!