☎️ Centrála E-SHOP Rybárstvo CARPIO, info: +421 907 857 319 (Po-Pia: 8:00-17:00, So: 8:00 - 12:00) ✉️ E-mail: eshop@carpio.sk

  

Dostupnosť: 5 ks

Katalógové číslo: KBH15

Číslo karty: 17824

Korda LE Waterproof Boonie Burgundy : Fleecová vodeodolná čiapka Boonie je perfektnou voľbou, keď môže byť počasie nepredvídateľné, a je skvelá pre udržanie vašej hlavy v suchu a teple, samozrejme chráni proti dažďu, tak aby vám nestekal za krk alebo do očí (alebo na okuliare).Je vyrobená z vodeodolného bavlneného materiálu a lem pomáha dobre odvádzať vodu a zabraňuje tomu, aby vám stekala za krk - naozaj užitočné, keď sa vonku v daždi snažíte vytiahnuť prúty alebo sa prechádzate okolo jazera a hľadáte ryby. 

Táto verzia je tiež podšitá fleecom, takže je ideálna na použitie počas chladnejších mesiacov, takže vaša hlava zostane v teple a zároveň sa veľmi pohodlne nosí. Vnútorný elastický popruh vám dovolí použitie rôznych nastavení tak, aby vám sedel tento klobúk čo najlepšie.

Je to tiež veľmi užitočné v obdobiach roka, kedy je počasie premenlivé, pretože vonkajší lem robí rovnako dobrú prácu aj proti slnku.

Parametre :

Farba : Burgundská

Pohlavie : Pre mužov

Veľkosť : Univerzálna

Výrobca : KORDA

  • Výrobca: KORDA
  • Katalógové číslo: KBH15
  • EAN: 5060660638239

Odber noviniek

Buďte vždy v obraze, odoberajte novinky, tipy, triky a motiváciu k maximálnemu výkonu!