☎️ Centrála E-SHOP Rybárstvo CARPIO, info: +421 907 857 319 (Po-Pia: 8:00-17:00, So: 8:00 - 12:00) ✉️ E-mail: eshop@carpio.sk

  

Dostupnosť: 24 ks

Katalógové číslo: KLCPG

Číslo karty: 18667

Korda Lead Clip Pin Gravel/Clay : Multi Lead Clip je univerzálny systém na zavesenie olova, ktorý je možné nastaviť tak, aby sa olovo uvoľnilo ako pri bežnom klipe na olovo, alebo priebežne aby ste zmiatli mimoriadne ostražité kapry. DF a chlapci z Korda tímu, ktorí každoročne lovia na jazere Gigantica, používajú tento klip na olovo v štýle „na priebežno“ už mnoho rokov a ukázal sa ako jeden z najefektívnejších na záber kaprov, ktoré sú pod extrémnym tlakom na hlavnom jazere v komplexe Gagantica .

Metóda na priebežne funguje tak, že sa odstráni akýkoľvek otočný bod, ktorý môže kaprovi pomôcť vypľuť háčik z papule; olovo naďalej kĺže po hlavnom vlasci, zatiaľ čo ryba proti nemu ťahá. Ak chcete, aby sa olovo pri zachytení v prekážke uvoľnilo, použite dodané kolíky na zaistenie obratlíka alebo Kwik Link do závesky. Tým sa zaistí záveska na mieste a umožní sa uvoľnenie olova.

Kompatibilný so všetkými koncovými prevlekmi z radu Korda, ale uistite sa, že klip je pred nasadením vlhký a pre bezpečnosť rýb nikdy nezatláčajte prevlek úplne. Ak chcete loviť na priebežne, nezasúvajte obratlík alebo Kwik Link, aby sa olovo posúvalo po hlavnom vlasci.


Balenie : 10ks

Výrobca : KORDA



  • Výrobca: KORDA
  • Katalógové číslo: KLCPG
  • EAN: 5060929026432

Odber noviniek

Buďte vždy v obraze, odoberajte novinky, tipy, triky a motiváciu k maximálnemu výkonu!