☎️ Centrála E-SHOP Rybárstvo CARPIO, info: +421 907 857 319 (Po-Pia: 8:00-17:00, So: 8:00 - 12:00) ✉️ E-mail: eshop@carpio.sk

  

Dostupnosť: 4 ks

Katalógové číslo: K0310144

Číslo karty: 16147

Korum Bopper Xlarge - Korum Bopper je vybavený unikátnym dovažovacím systémom, kde je možné pomocou vymeniteľných závaží nastaviť nielen rýchlosť potápania ale aj hmotnosť Boppera. Závažie má tvar šišky a dáva sa do na vnútornej časti telícka.

Závažie môžem byť zaistené na mieste malým ručným kolieskom vo vnútri telíčka. To dáva rybárom prvýkrát možnosť jemne upraviť hmotnosť svojho Bait Boppera. A čo viac, samotný Bopper bol navrhnutý tak, aby bol veľmi aerodynamický vďaka tvaru rakety, ktorý voľne lieta vzduchom a prepadá vodou.

Krídielka vzadu stabilizujú Bopper, čo zaisťuje, že ho môžete veľmi presne nahadzovať. Hlavná časť s dutinou je vyrobená z dvoch častí, ktoré sú pružinové, aby sa otvorili, keď Bopper narazí na dno rieky alebo jazera. Samotné telo má otvory, aby bolo oveľa jednoduchšie ho stiahnuť späť v rýchlo tečúcej vode.

Plnenie návnady dovnútra Boppera je ľahké a vďaka tvaru hlavnej dutiny sa dovnútra zmestí oveľa viac návnad, než do podobných produktov. Dostupné sú dve veľkosti Boppera, ktoré vyhovujú rôznym požiadavkám a každú verziu je možné použiť s vnútorným závažím alebo bez neho podľa potreby. Možnosť urobiť ho ťažším, pokiaľ je prietok oveľa vyšší, určite bude vyhovovať množstvu rybárov, loviacich na riekach a s feederom.

Verzia Standart je dodávaná so základnou hmotnosťou 30 g a 2-mi ďalšími 30 g závažiami. Verzia XL je dodávaná so základnou hmotnosťou 60 g a 3-mi ďalšími 30 g závažiami. K dispozícii je aj špeciálny prút Bopper Baiting Up Rod a šnúra Bait Up Braid.

Výrobca: KORUM

  • Výrobca: KORUM
  • Katalógové číslo: K0310144
  • EAN: 5056317719420

Odber noviniek

Buďte vždy v obraze, odoberajte novinky, tipy, triky a motiváciu k maximálnemu výkonu!