☎️ Centrála E-SHOP Rybárstvo CARPIO, info: +421 907 857 319 (Po-Pia: 8:00-17:00, So: 8:00 - 12:00) ✉️ E-mail: eshop@carpio.sk

  

Dostupnosť: 3 ks

Katalógové číslo: M15039

Číslo karty: 15499

Mainline Base Mixes - Essential Cell 1kg :Essential Cell posúva nutričnú technológiu, o ktorej sa zistilo, že bola taká úspešná v pôvodnom Cell, na novú, bezprecedentnú úroveň. Na základe týchto poznatkov je Essential Cell opäť návnadou, ktorú nemožno opísať len ako návnadu na báze bielkovín, rybej múčky alebo krmiva pre vtáky. Je to zmes dôležitých diétnych zložiek a zdrojov potravy, ktoré kapry dokážu oveľa ľahšie premeniť na energiu a kondíciu ako štandardné rybie múčky alebo krmivá pre vtáky. Výsledkom je základná zmes obsahujúca aktívne zložky, ktoré sú navrhnuté tak, aby reagovali vo vode bez ohľadu na teplotu a vyvolali tak trvalú odozvu kŕmenia.

Žltá farba s ovocnou arómou, sme si istí, že Essential Cell je nastavený tak, aby opäť zvýšil latku výroby návnad. Ako si môžeme byť takí istí Nuž, po rozsiahlom testovacom období viac ako dva roky pred uvedením na trh boli výsledky, z ktorých sa tešili konzultanti a terénni testeri používajúci Essential Cell, výnimočné. Význam 'dôvery' životne dôležitý pre vašu aplikáciu návnady je už zaručený.

Odporúčaný recept:
500 g základnej zmesi esenciálnych buniek
15ml aktivátor esenciálnych buniek

Výrobca : MAINLINE
  • Výrobca: Mainline
  • Katalógové číslo: M15039
  • EAN: 5060509812363

Odber noviniek

Buďte vždy v obraze, odoberajte novinky, tipy, triky a motiváciu k maximálnemu výkonu!