☎️ Centrála E-SHOP Rybárstvo CARPIO, info: +421 907 857 319 (Po-Pia: 8:00-17:00, So: 8:00 - 12:00) ✉️ E-mail: eshop@carpio.sk

  

Dostupnosť: 7 ks

Katalógové číslo: M43003

Číslo karty: 18756

Mainline Clones Barrel Wafters Sweetcorn 13mm 250ml : Mainline Clones boli navrhnuté tak, aby vám poskytli odolnú návnadu na háčik, ktorú je možné loviť na zakŕmenom mieste, a bude sa k nej hodiť ako farbou, tak chuťou.

Hlavným účelom Clones je, ako názov napovedá, 'klonovať' akýkoľvek partikel alebo spod mix, ktorým je miesto zakŕmené, a replikovať to do návnady na háčik 'match the hatch', ktorá je oveľa praktickejšia ako samotný partikel.

Najmä preto, že niektoré partiklové návnady sú príliš malé alebo príliš mäkké na to, aby sa dali skutočne použiť na vaše náväzce. Waftersky použijete v prípade, že si chcete byť istí, že vaša návnada je stále nastražená a funguje tak, ako má po dlhú dobu, oproti napríklad samotnej kukurici.

Clones sú k dispozícii v štyroch rôznych typoch/príchutiach, buď v 13mm pop-upoch alebo  wafters, a hoci boli primárne navrhnuté pre použitie na partiklom zakŕmených miestach, počas testovania sa tiež veľmi osvedčili vo všetkých situáciách pri klasickom rybolove.


Sweetcorn:

Kukurica sa používa ako návnada na kaprov od 70. rokov 20. storočia av priebehu rokov hrala úlohu v ulovení nespočetných kaprov a dodnes je stále jednou z najúčinnejších návnad na kaprov – v poslednej dobe zaznamenala opätovný nárast popularity. Clones Sweetcorn pop-up a wafters majú jasne žltú farbu a majú krásnu kukuričnú chuť/vôňu.


Objem : 250 ml

Veľkosť : 13mm

Príchuť : Kukurica

Výrobca : MAINLINE

  • Výrobca: KORDA
  • Katalógové číslo: M43003
  • EAN: 5060509816026

Odber noviniek

Buďte vždy v obraze, odoberajte novinky, tipy, triky a motiváciu k maximálnemu výkonu!