☎️ Centrála E-SHOP Rybárstvo CARPIO, info: +421 907 857 319 (Po-Pia: 8:00-17:00, So: 8:00 - 12:00) ✉️ E-mail: eshop@carpio.sk

  

Dostupnosť: 6 ks

Katalógové číslo: #11207

Číslo karty: 19283

Nories Plandavka Rooney 2,8g 054 - Ak chcete vyhrať pstruhový turnaj v kvalitnej konkurencii v Japonsku, alebo Európe nepotrebujete len uloviť pstruha, potrebujete ho uloviť rýchlo a musíte ich uloviť viac ako Vaši súperi. Presne s týmto zámerom bola navrhnutá plandavka Nories Rooney. Je obľúbená plandavka od prvých hodov, ktorú je treba nasadiť vtedy keď je pstruh aktívny a loví. Vtedy stačí rovnomerné pomerne rýchle ťahanie. Plandavka Nories Rooney je však veľmi obľúbená aj vtedy ak je ryba neaktívna vtedy je potrebné spomaliť navíjanie a pridať do neho trochu nepravidelnosti. Rooney je jedna z najkvalitnejších pstruhových plandaviek, obľubená je aj na japonských vrcholových turnajoch.


Skúsení Trout Area pretekári vedia, že občas prichádzajú počas turnaja situácie kedy je lesk plandavky na škodu. Ak je voda príliš čistá, chladná, alebo len pstruh nejaví záujem o lesklé a výrazné povrchy bežných plandaviek. Práve kvôli týmto situáciám vznikla plandavka ktorá je matne čierna avšak s veľmi výrazným spúšťačom. Ružovými bodkami na bielom podklade. Táto plandavka je veľmi úspešnou zbraňou na neskoršie kolá pstruhových turnajov.

  • Výrobca: Nories
  • Katalógové číslo: #11207
  • EAN: 4905789112073

Odber noviniek

Buďte vždy v obraze, odoberajte novinky, tipy, triky a motiváciu k maximálnemu výkonu!