☎️ Centrála E-SHOP Rybárstvo CARPIO, info: +421 907 857 319 (Po-Pia: 8:00-17:00, So: 8:00 - 12:00) ✉️ E-mail: eshop@carpio.sk

  

Dostupnosť: 7 ks

Katalógové číslo: PMWASF

Číslo karty: 18624

Promix Allsort wafter Pellet 6mm Sweet F1 20g - Allsort wafters boli vytvorené v mene univerzálnosti. Tu nájdete 6 kľúčových farieb v jednej nádobe, s ktorými sa v priebehu niekoľkých sekúnd prispôsobíte meniacim sa potrebám rybolovu.

Pri vývoji peliet Promix Wafter bolo jasným cieľom poskytnúť riešenie pre takmer každú situáciu s príchuťami a farbami, ktoré sa nachádzajú na palete. Vďaka tomu produkty prešli veľmi dlhým obdobím vývoja a testovania, takže v rukách, či skôr na hrotoch, či ešte viac v ústach rýb, končia len tie najvýkonnejšie, najchytľavejšie nástrahy.

V prípade návnad wafter sa príslušný vztlak dá interpretovať mnohými spôsobmi. Po systéme, ktorý sme vymysleli na pop up nástrahy, by sme to zvládli o niečo jednoduchšie. Wafter peleta po vhodení do vody pláva, no ak do nej zapichnete návnadový hrot, zostane na dne. Ak ho prišpendlíte z okrúhleho konca hlavne, nakloní sa do zvislej polohy, bodec bude vždy dole. Podmorský, superľahký, stojaci sud teda čaká na najmenšie pričuchnutie, čo spôsobí, že okamžite skončí v rybej tlame. V súťažných situáciách, v prípade rýb, ktoré sa kŕmia opatrnejšie, je táto pozícia neprekonateľná.

Okrem vztlaku majú nepochybne najväčší dôraz farby a arómy. Okrem najintenzívnejších fluorescenčných farieb, ktoré takmer svietia aj pri najmenšom množstve filtrovaného svetla pod vodou, čím vzbudzujú zvedavosť chtivých rýb, paleta obsahuje aj prirodzenejšie farby, ktoré sa schovávajú a schovávajú na dne postele, s ktorým možno prilákať aj ryby žijúce v krištáľovo čistých vodách, ktoré sa možno opatrne živia.dá sa oklamať. Aj vôňou sme sa snažili trochu vybočiť z bežnej postele. Vďaka tomu u nás nájdete špeciálne, účinné, osvedčené príchute aj v intenzívnych situáciách. Po dosiahnutí vody tieto okamžite začnú vytekať z nástrahy a vedú rybu v revíri priamo k háčiku.

Pri výrobe týchtonávnad sme okrem aróm použili aj rôzne extra atraktory, ako sú sladidlá, aminokyseliny, špeciálne kyseliny, oleje, čo všetko ešte zvyšuje účinnosť.

Veľkosť: 6mm

Príchuť: F1

Výrobca: Promix

  • Výrobca: PROMIX
  • Katalógové číslo: PMWASF

Odber noviniek

Buďte vždy v obraze, odoberajte novinky, tipy, triky a motiváciu k maximálnemu výkonu!