☎️ Centrála E-SHOP Rybárstvo CARPIO, info: +421 907 857 319 (Po-Pia: 8:00-17:00, So: 8:00 - 12:00) ✉️ E-mail: eshop@carpio.sk

  

Dostupnosť: 1 ks

Katalógové číslo: PMCWEA

Číslo karty: 18930

Promix Competition Wafter 6 - 8mm Sladký Ananás 20g - Nadupanéj pretekárske návnady - tak by sme vedeli v jednoduchoti nazvať radu vyvážených wafter nástrah Promix COMPETITION, ale od toho sú ešte viac. Pri tvorbe týchto wafters sme si stanovili niekoľko cieľov, ktoré tieto nástrahy plne spĺňajú.

Vzhľadom na variabilitu boli v jednej dóze zahrnuté veľkosti 6mm a 8mm, v pomere 25-75%.Na základe skúseností z rokov sme tieto 2 veľkosti na naše hroty nasadili zhruba v tomto pomere. Veľkosť 6 mm v harmónii s najmenšími háčikmi a najjemnejšími návnadami môže priniesť prielom v ťažkých situáciách, zatiaľ čo 8 mm návnada je vo väčšine prípadov ideálna veľkosť a vztlak pre háčiky a hroty priemernej veľkosti.

Čo sa týka farieb, zvolili sme najsilnejšie fluo farby, z ktorých 4 najpotrebnejšie a ľahko variovateľné sú ružová, oranžová, citrónová a biela. Tie takmer svietia na dne lôžka, čo z nich robí ľahký cieľ pre ryby.

Čo sa týka príchutí, na základe našich osobných skúseností a štatistík predaja za posledné roky sú 4 najobľúbenejšie príchute krill-mušle, mango, sladký ananás a (jogurtová) kyselina maslová. Tieto, rovnako ako 4 farby, sa dajú úspešne pripnúť na naše hroty vo všetkých 4 ročných obdobiach.

Ak si chcete vziať so sebou na rybačku len 4 návnady, sú Competition wafters ideálnym riešením.

Priemer: Mix 6 - 8mm

Príchuť: Ananás

Výrobca: Promix

  • Výrobca: PROMIX
  • Katalógové číslo: PMCWEA

Odber noviniek

Buďte vždy v obraze, odoberajte novinky, tipy, triky a motiváciu k maximálnemu výkonu!