☎️ Centrála E-SHOP Rybárstvo CARPIO, info: +421 907 857 319 (Po-Pia: 8:00-17:00, So: 8:00 - 12:00) ✉️ E-mail: eshop@carpio.sk

  

Dostupnosť: 18 ks

Katalógové číslo: PGPH10

Číslo karty: 17727

Promix Goost Power Wafter Hell 10mm 20g - Jasným smerom vo vývoji nástrah je schopnosť pokryť všetky situácie s produktmi Promix. Séria GOOST je mimoriadne populárna v spreji aj vo forme džemu a členovia nášho tímu ju často využívajú v konkurenčných situáciách, ako aj naši zákazníci.

Ďalším krokom bolo sprístupniť najlepšie vlastnosti GOOSTov vo forme návnady. Vývoj bol založený na nástrahách OOZING, ktoré boli kedysi najpopulárnejšie na trhu, no odvtedy sa ich výroba prestala vyrábať a my sme sa ich snažili urobiť ešte lepšími a výkonnejšími.

Pri sérii GOOST Power Wafter musím povedať, že sa to podarilo, keďže testy pri vývoji produktu jasne ukázali, že smer je dobrý, dokázali sme s ním nachytať veľa rýb.

Vztlaková sila je upravená tak, aby bola o niečo silnejšia ako naše obyčajné wafterové nástrahy, takže bez problémov vytiahne aj väčšie háčiky, ale použitím hrubšieho hrotu sa dá použiť aj s menším háčikom.

Po príchode do vody začne explozívne „dymiť“, čím podnieti rybu ku kŕmeniu. Vyžarovanie arómy je rovnako intenzívne, šíri sa rýchlo a po veľkej ploche okolo krmítka.

Priemer: 10mm

Príchuť: HELL

Výrobca: PROMIX

  • Výrobca: PROMIX
  • Katalógové číslo: PGPH10
  • EAN: 5999569791977

Odber noviniek

Buďte vždy v obraze, odoberajte novinky, tipy, triky a motiváciu k maximálnemu výkonu!