☎️ Centrála E-SHOP Rybárstvo CARPIO, info: +421 907 857 319 (Po-Pia: 8:00-17:00, So: 8:00 - 12:00) ✉️ E-mail: eshop@carpio.sk

  

Dostupnosť: 22 ks

Katalógové číslo: PMFCIC

Číslo karty: 18218

Promix Krmivo Full Carb Ice Carp 900g - V POROVNANÍ SO ZÁKLADNÝMI PLNOSAHARIDOVÝMI ZMESIMI JE LEPŠÍ GRANULOVANÝ, S DRASTIKY ZVÝŠENÝM OBSAHOM aminokyselín! DISTRIBÚCIA OPTIMALIZOVANÁ PRE ĽADOVÉ VODY A REFLEXNÝ EFEKT!

Rodina kŕmnych surovín Promix Full Carb je, ako už názov napovedá, veľmi vysokoenergetická, bezsacharidová methodová zmes. Jeho extrémne vysoký obsah je zabezpečený harmonickou zmesou vyberaných, vysoko kvalitných surovín.

Pre dosiahnutie čo najlepšieho efektu boli ingrediencie oddelene ošetrené, pripravené, mleté ​​a drvené metódou najvhodnejšou pre danú surovinu a až na samom závere zmiešané. Všetky zložky sú tak v jedle prítomné v čo najatraktívnejšej forme. To znamená, že to, čo je potrebné zakaliť, bolo pomleté ​​na najjemnejšej dostupnej sieťovine s múkou podobnou štruktúrou a materiál so strednou zrnitosťou bol rozdrvený na strednú veľkosť, ktorá na druhej strane musí byť veľká. kúsky, pretože má za úlohu naplniť ryby, celé alebo veľké rozdrobené do zmesi. Obsahuje veľké množstvo TTX, kukuričné ​​klíčky, karobovú múku, kukuričný lepok, liehovarské kvasnice, rastlinné proteíny PL68, tigrí orech, konopné semienka, sladké a slané sušienky, čokoládové lupienky, anglickú strúhanku a veľmi malé množstvo halibutových peliet, ktoré stoja zo zvyšku ingrediencií, ale nemohol byť vynechaný zo zmesi. Nešetrili sme posilňovačmi chuti do jedla, aminokyselinami a samozrejme ani betaínom.

Keď dorazí do vody, okamžite sa začne zakaľovať okolo koša, čím priláka ryby do revíru. Väčšie častice zostávajú v košíku/vedľa neho a udržujú ryby už na mieste.

Veľkú pozornosť sme venovali aj intenzite arómy. V mnohých prípadoch bolo pozorované, že ryby uprednostňujú skôr prirodzenú potravu, no v mnohých prípadoch zvíťazilo príliš ochutené krmivo. Nakoniec sme pre finálny mix zvolili strednú pevnosť, ktorá pri testoch fungovala najlepšie. V prípade potreby to môžete vylepšiť arómami, sprejmi alebo džemom podľa chuti, ale vo väčšine prípadov to nie je potrebné, pretože ryby reagujú na zmes zmiešanú s vodou úplne dobre. V neposlednom rade skúsenosti z viacdňových súťaží ukázali, že tento stupeň arómy je najvhodnejší.

Farby boli zvolené podľa chuti, zaručene upútajú pozornosť rýb tým, že ich nabádajú ku kŕmeniu.

Jeho obsah je v podstate zameraný na sacharidy, no nezanedbateľný je aj obsah bielkovín, a to vďaka rastlinným a fermentovaným bielkovinám a aminokyselinám, ktoré sú najlepšie rozpustné vo vode. Obsahuje tiež veľké množstvo éterických olejov, ktoré pochádzajú najmä z olejnatých semien.

Odporúča sa na vody vyžadujúce sacharidovú potravu vo všetkých ročných obdobiach, v lete takmer kdekoľvek, aj na vody s malými sumcami, no veľmi príjemné prekvapenie dokáže spôsobiť aj na miestach, kde funguje takmer len potrava pre ryby. Svoju účinnosť preukázalo aj niekoľko kapitálnych kaprov a amurov.

Balenie: 800g

Príchuť: Ice Carp - Zimný Kapor

Výrobca: PROMIX

  • Výrobca: PROMIX
  • Katalógové číslo: PMFCIC

Odber noviniek

Buďte vždy v obraze, odoberajte novinky, tipy, triky a motiváciu k maximálnemu výkonu!