☎️ Centrála E-SHOP Rybárstvo CARPIO, info: +421 907 857 319 (Po-Pia: 8:00-17:00, So: 8:00 - 12:00) ✉️ E-mail: eshop@carpio.sk

  

Dostupnosť: 12 ks

Katalógové číslo: PMFCPIC

Číslo karty: 18909

Promix Method Pelety Full Carb ICE CARP 500g - Produktový rad Promix Full Carb Pellet Mix je, ako už názov napovedá, veľmi vysokoenergetický peletový mix bez sacharidov. Jeho extrémne vysoký obsah je zabezpečený harmonickou zmesou vyberaných, vysoko kvalitných surovín.

Obsahuje veľké množstvo TTX, kukuričné ​​klíčky, karobovú múku, kukuričný lepok, liehové kvasnice, rastlinné proteíny PL68, tigrí orech, konopné semienka, sladké a slané sušienky. Nešetrili sme posilňovačmi chuti do jedla, aminokyselinami a samozrejme ani betaínom.

Keď sa dostane do vody, okamžite sa zlomí, čím priláka ryby do oblasti. Očká na pelety ľahšie a dlhšie udržia ryby, ktoré tam už sú.

Veľkú pozornosť sme venovali aj intenzite arómy. V mnohých prípadoch bolo pozorované, že ryby uprednostňujú skôr prirodzenú potravu, no v mnohých prípadoch zvíťazilo príliš ochutené krmivo. Nakoniec sme pre finálny mix zvolili strednú pevnosť, ktorá pri testoch fungovala najlepšie. V prípade potreby to môžete vylepšiť chuťovo vyhovujúcimi arómami, sprejmi alebo džemom, ale vo väčšine prípadov to nie je potrebné, pretože ryby na zmes zmiešanú s vodou reagujú úplne dobre. V neposlednom rade skúsenosti z viacdňových súťaží ukázali, že tento stupeň arómy je najvhodnejší.

Farby boli zvolené podľa chuti, zaručene upútajú pozornosť rýb tým, že ich nabádajú ku kŕmeniu.

Jeho obsah je v podstate zameraný na sacharidy, no nezanedbateľný je aj obsah bielkovín, a to vďaka rastlinným a fermentovaným bielkovinám a aminokyselinám, ktoré sú najlepšie rozpustné vo vode. Obsahuje tiež veľké množstvo éterických olejov, ktoré pochádzajú najmä z olejnatých semien.

Odporúča sa na vody vyžadujúce sacharidovú potravu, kde pelety fungujú lepšie vo všetkých ročných obdobiach, v lete takmer kdekoľvek, aj na vody s malými sumcami, ale vie veľmi milo prekvapiť aj na miestach, kde funguje takmer len potrava pre ryby. Svoju účinnosť preukázalo aj niekoľko kapitálnych kaprov a amurov.

Príchuť: MRAZIVÝ KAPOR

Výrobca: Promix

  • Výrobca: PROMIX
  • Katalógové číslo: PMFCPIC
  • EAN: 5999569792172

Odber noviniek

Buďte vždy v obraze, odoberajte novinky, tipy, triky a motiváciu k maximálnemu výkonu!