☎️ Centrála E-SHOP Rybárstvo CARPIO, info: +421 907 857 319 (Po-Pia: 8:00-17:00, So: 8:00 - 12:00) ✉️ E-mail: eshop@carpio.sk

  

Dostupnosť: 10 ks

Katalógové číslo: AGCL2

Číslo karty: 17105

Promix Pelety Aqua Garant Classic 2,5mm 800g - Obsah peliet Aqua Classic bol špeciálne vytvorený na základe nutričných potrieb kaprov.

Jeho obsah bielkovín je vysoký, 33%. Väčšinu z toho poskytuje španielska rybia múčka a krvná múčka, ktoré spĺňajú najvyššie štandardy kvality.

Samozrejme, obsahuje aj rastlinné zložky, ktorých kostru tvoria pálenice z pšenice, repky a obilnín s obzvlášť cennými živinami. Tie zaručujú primeraný obsah sacharidov a vlákniny v pelete, ako aj jej ľahkú stráviteľnosť.

Esenciálne mastné kyseliny zohrávajú veľmi dôležitú úlohu vo výživových potrebách rýb, pretože je najťažšie ich získať pod vodou, z prirodzenej potravy. Z toho vyplýva, že zdroje potravy, v ktorých sa tieto cenné tuky nachádzajú, sú v podmorskom svete najžiadanejšie. Peleta obsahuje 2 druhy týchto, rybí olej a repkový olej, ktoré sa výborne dopĺňajú.

Z vyššie uvedeného môžete vidieť, aký kompletný zdroj potravy je táto peleta. Vďaka tomu je pre ryby úplne nevyhnutný.

Peleta Aqua Classic má dobrú absorpčnú kapacitu, takže ju možno ľahko ochutiť akoukoľvek tekutou alebo vo vode rozpustnou príchuťou, aby sa ešte zvýšil účinok nástrahy. Nie je to však bezpodmienečne nutné, v podstate má silnú, rybiu vôňu.

Keď príde do vody, veľmi rýchlo sa rozpadne a v priebehu niekoľkých minút vtiahne rybu z bezprostrednej blízkosti. To samozrejme neznamená, že by sa peleta rýchlo rozpustila, iba sa začnú v revíri otvárať a rozptyľovať zložky vnímateľné pre ryby.

Odporúča sa samostatne od skorej jari do neskorej jesene, no vo veľmi studených vodách sa oplatí miešať s peletami Aqua Uni alebo Aqua Profi.

Cieľová ryba: kapor, karas, pleskáč, kapor a dokonca aj amur.

Priemer: 2,5mm

Balenie: 800g

Výrobca: AQUA GARANT

  • Výrobca: PROMIX
  • Katalógové číslo: AGCL2
  • EAN: 5999569791106

Odber noviniek

Buďte vždy v obraze, odoberajte novinky, tipy, triky a motiváciu k maximálnemu výkonu!