☎️ Centrála E-SHOP Rybárstvo CARPIO, info: +421 907 857 319 (Po-Pia: 8:00-17:00, So: 8:00 - 12:00) ✉️ E-mail: eshop@carpio.sk

  

Dostupnosť: 9 ks

Katalógové číslo: PMAWU10

Číslo karty: 17420

Promix Wafter Aqua Uni 10mm - Účinnosť lovu s peletami, vo väčšine prípadov aj s peletami Aqua Garant, je nepochybná. Na mnohých rybárskych vodách, ak chcete naozaj dobre chytať ryby, určite by ste to mali použiť.

Ak ideme ďalej, vytvorili sme produktový rad Aqua Wafter, návnady, ktoré najlepšie zodpovedajú peletám. Nástrahy sa vyrábajú vo veľkostiach 8, 10 a 12 mm, prirodzene vo forme peliet.

Nástrahy Wafter, takže vztlak je nastavený tak, aby uľahčil háčik, ale nezdvíhal ho zo dna. Pri výrobe sme nepoužili žiadne farbivá ani arómy, farba a chuť nástrahy je daná len použitými peletami ako základným materiálom.

V prípade Uni Wafters sme použili mletie peliet Aqua Uni, ktoré tvoria 50% suroviny nástrahy. Má príjemne jemnú textúru, no napriek tomu výborne drží bodec. Jeho farba a vôňa je samozrejme rovnaká ako u peliet Aqua Uni.

Môže byť skvelou voľbou pri rybolove, kde sa v košíku používajú pelety, no vďaka prirodzenej tmavohnedej farbe môže byť prelomový aj v situáciách bez záberu.

Priemer: 10mm

Výrobca: PROMIX

  • Výrobca: PROMIX
  • Katalógové číslo: PMAWU10

Odber noviniek

Buďte vždy v obraze, odoberajte novinky, tipy, triky a motiváciu k maximálnemu výkonu!