☎️ Centrála E-SHOP Rybárstvo CARPIO, info: +421 907 857 319 (Po-Pia: 8:00-17:00, So: 8:00 - 12:00) ✉️ E-mail: eshop@carpio.sk

  

Dostupnosť: 1 ks

Katalógové číslo: RM128

Číslo karty: 15707

RidgeMonkey Carbon Throwing Stick Matte Edition 26mm : Hľadáte karbónovou tyč pre extrémne vzdialenosti? Potom ste na správnom mieste!​ Na trhu nenájdete vnadiacu tyč, s ktorou by ste dohodil ďalej! Teraz v novom luxusnom matnom prevedení a s totálnou elimináciou nepríjemného hluku pri zakrmovaní !! Vnadiacia karbónová tyč RidgeMonkey je výsledkom viac, než ročného vývoja radikálne novej geometrickej architektúry, ktoré boli preskúmané, navrhnuté a postavené tak, aby maximálnym spôsobom eliminovali odpor vzduch vnútri aj vonku.

Pokroky v technológii nám umožnili vyrobiť z jedného kusa 3K karbónu tvar vnadiacej tyče, ktorý zodpovedá potrebám tohto produktu viac, než ktorýkoľvek tvar, ktorý sa dosiahol predtým. Podarilo sa nám vyrobiť vnadiacu tyč s plne aerodynamickou nábežnou hranou pri zachovaní dokonalej krivky v zadnej časti výrobku.

Predná strana v tvare "V" kĺže vzduchom s dokonalou ľahkosťou, zatiaľ čo vnútorná strana poskytuje ideálnu stopu pre účinné rozptýlenie vnútorného odporu vzduch. Spoločne s po stranách sploštěnou rukoväťou, ktorá zaisťuje maximálny komfort pri vrhaní nástrahy a s otvorom na prednej strane pre ľahšie plnenie tyče, máte k dispozícii úplne jedinečný a úžasný výrobok.

Vnadiaca tyč je dodávaná s pevným ochranným púzdrom. S vnadiacou tyčou RidgeMonkey vám môžeme zaručiť dohodovú vzdialenosť vašich nástrah cez 100m, čo vám v dnešnej dobe sľubuje mnoho výrobcov, ale len málokto si túto skutočnosť naozaj overil.

Testovali sme niekoľko rôznych výrobkov a vnadiaca tyč RidgeMonkey je schopná vrhať vaše boilies skutočne najďalej.

Dĺžka :

26mm približne 107cm


Veľkosť : 26 mm
Výrobca : RIDGEMONKEY

  • Výrobca: Ridge Monkey
  • Katalógové číslo: RM128
  • EAN: 5056210602874

Odber noviniek

Buďte vždy v obraze, odoberajte novinky, tipy, triky a motiváciu k maximálnemu výkonu!