☎️ Centrála E-SHOP Rybárstvo CARPIO, info: +421 907 857 319 (Po-Pia: 8:00-17:00, So: 8:00 - 12:00) ✉️ E-mail: eshop@carpio.sk

  

Dostupnosť: Skladom u dodávateľa

Katalógové číslo: VIFM-355791

Číslo karty: 15891

ValkeIN Plandavka Ice Fake 2,6g Yellow Orange Black č.f.20 je plandavka s prirodzeným chodom, ktorá prináša veľa záberov.

Radu Ice Fake charakterizuje menej agresívny a viac uzavretý chod. To zvyšuje percento premenených záberov. Dlhší tvar plandavky pôsobí viac prirodzene a dôveryhodne napodobňuje malý poter. Ice Fake tak nájde široké uplatnenie aj mimo Trout area verívor. Ďalšou prednosťou je skvelá aerodynamika plandavky. Dĺžka hodov Ice Faku i cez hmotnosť "pouhých" 2,6g patrí k najdlhším vo svojej kategórii.

Ice Fake vznikol ako protipól k veľmi agresívnej akcii rad Hi-burst. Menej agresívna akcia má svoje uplatnenie v priebehu slabšej aktivity rýb. Tak isto sa skvelo osvedčila na prechytané a skúsene pstruhy. Tí sa agresívne pracujúcich nástrah bojí, pretože ich z minulosti majú spojené s nebezpečenstvom.

Ice Fake prináša skvelé výsledky aj na riekach. Predovšetkým ťažšej 2,6g variante. Užší tvar a vyššia váha lepšie odolávajú prúdu vody. Menej agresívna akcia a užší profil plandavky dôveryhodne imituje drobné rybky. Okrem pstruhov sa tak i Ice Fake ľúbi taktiež Jalcom a Ostriežom.

Ice Fake je veľmi univerzálna plandavka, ktorá prináša skvele výsledky na pstruhových rybníkoch a riekach.

 

Parametre:

Dĺžka: 31mm

Váha: 2,6g

Veľkosť háčiku: 6 Gyro Hook

Cieľová ryba: Pstruh, Jalec, Ostriež

Výrobca: Valkein

 

 
  • Výrobca: Valkein
  • Katalógové číslo: VIFM-355791
  • EAN: 4589934355791

Odber noviniek

Buďte vždy v obraze, odoberajte novinky, tipy, triky a motiváciu k maximálnemu výkonu!