☎️ Centrála E-SHOP Rybárstvo CARPIO, info: +421 907 857 319 (Po-Pia: 8:00-17:00, So: 8:00 - 12:00) ✉️ E-mail: eshop@carpio.sk

  
Tipy na použitie GOO liquidov

Tipy na použitie GOO liquidov

Publikované 15.08.2023

Od svojho uvedenia na trh Goo skutočne masívne ovplyvnil výsledky úlovkov rybárov z celého sveta. Sme veľmi úspešní športovými rybármi aj lovcami veľkých kaprov, a preto neustále dostávame správy o ulovených rybách alebo o sedeniach, ktoré boli otočené na hlavu, jednoducho implementáciou Goo. Tu sú štyri najlepšie tipy, ako čo najlepšie využiť neuveriteľné nové vydania pôsobivého radu Goo's.


Skombinujte chute.


Kombinujte chuteGOO, aby ste maximalizovali aromatické signály vydávané vo vode


Nezostávajte len pri jednej príchuti, skúste ich skombinovať a vytvorte si vlastnú zmes pre osobnú výhodu. Všetky Goo v rade ponúkajú rôzne úrovne kyslosti alebo zásaditosti a tie zmenia PH vody, čo je vedecky dokázané, že upozorňuje rybie zmysly a spúšťa pozitívne reakcie na kŕmenie kaprov. Alebo jednoduchšie povedané, je pre nich takmer nemožné odolať!

Smokes ponúkajú hustú viskozitu, ktorá klesne cez vodný stĺpec a ľahšie Supremes sa zdvihnú, čím prenesú množstvo úžasnej príťažlivosti cez vodný stĺpec a pritiahnu ryby na vašu návnadu s háčikom z horných vrstiev – ťažná sila vo svojej samotnej najlepšie.


Zalievajte nástrahy.



Nechajte svoje vyskakovacie okná Goo'd vyschnúť na slnku


Použite hrubšie Smokes na natretie návnad na háčiky a potom ich nechajte na slnku, aby sa upiekli a vytvorili kôrku. Akonáhle je vo vode, táto vrstva príťažlivosti sa pomaly rozpadne, postupne unikne príťažlivosť a vytvorí sa dlhotrvajúci mrak bezkonkurenčnej príťažlivosti okolo obežnej dráhy návnady.

Kvôli spomalenej rýchlosti úniku je táto taktika pravidelne implementovaná s veľkým efektom niektorými z našich najúspešnejších zig rybárov. Ide o to, že namiesto toho, aby ste vyhodili návnadu s vrstvou Goo, ktorá sa pri náraze väčšinou rozptýli, vysušíte ju na vonkajšiu stranu návnady, aby ľahko odolala sile hodu. postupne sa rozptýliť raz v pozícii.


Použite PVA na vytvorenie balíka ULTIMATE atraktorov.



 Goo nerozpúšťa PVA materiály, umožňuje vám aplikovať priamo na vaše hotové balíky


Goo je tekutina priateľská k PVA, čo je obrovský plusový bod a otvára úplne nový svet možností. Umožňuje vám pripraviť zmes vrecúšok alebo tyčiniek s vysokou úrovňou príťažlivosti tekutín, čo je jeden z najlepších spôsobov, ako aplikovať chuť a vôňu. Rozpustnosť Goo v kombinácii s mejkapom priateľským k PVA znamená, že svet je skutočne vašou ustricou. Využite ešte ďalšie výhody vlastností, ktoré sú šetrné k PVA, aplikovaním prúžku úhľadného Goo priamo na svoje tašky alebo návnady pred nahodením, aby ste ešte viac zvýšili príťažlivosť.


Na vstreknutie použite trysku.


Použite dýzu na vstreknutie kvapalín do pevných vakov.


Čas je veľmi vzácny, a ak chcete najjednoduchším spôsobom vytvoriť neodolateľnú porciu chuti a príťažlivosti, nehľadajte nič iné ako samotnú fľašu – obrovská dávka dobroty je len na stlačenie. Koncentrácia Goo priamo okolo vašej návnady s háčikom vytvorí oblak príťažlivosti na vysokej úrovni, ktorý pridá vizuálny prvok vo farebnej svätožiare a bezkonkurenčnú koncentráciu niektorých z najlepších chutí a vôní, aké ste kedy zasiahli. scéna s návnadou. Osvedčená a víťazná taktika.


Zdroj: https://kordatackle.com/knowledge/jamie-londer-goo-tips

Odber noviniek

Buďte vždy v obraze, odoberajte novinky, tipy, triky a motiváciu k maximálnemu výkonu!