☎️ Centrála E-SHOP Rybárstvo CARPIO, info: +421 907 857 319 (Po-Pia: 8:00-17:00, So: 8:00 - 12:00) ✉️ E-mail: eshop@carpio.sk

  

Dostupnosť: 7 ks

Katalógové číslo: PMDMW10H

Číslo karty: 15700

Promix Duo Method Wafter Pellet 10mm Hell 18g - Pri vývoji wafteriek Promix DUO bolo jasným cieľom vytvoriť z nášho najlepšieho cesta čo najuniverzálnejšiu rodinu návnad, do ktorých by sa mali vkladať len tie najlepšie fungujúce a najchytľavejšie nástrahy.

V prípade nástrah wafter sa správny vztlak dá interpretovať mnohými spôsobmi. Wafter peleta pláva vo vode, ale ak vložíte hustú nástrahu, zostane na dne, napichovacia ihla sa nadvihne ale háčik zostane dole. V pretekárskych situáciách je takáto variabilita neprekonateľná.

Okrem vztlaku sa dá povedať, že najviac sa kladie dôraz na farby a arómy. Okrem najintenzívnejších fluo farieb zohráva v palete významnú úlohu hnedá a biela. To môže ešte zvýšiť variabilitu, keďže bielu, farebnú alebo tmavohnedú stranu je možné umiestniť do hornej polohy, podľa toho, kde je ihla zapichnutá. Biela / Fluo návnada je oveľa živšia, zatiaľ čo hnedá / Fluo návnada ponúka o niečo skrytejšiu ponuku. Čo sa týka vôní, snažili sme sa odpútať aj od bežných štandardov. Výsledkom je, že v tejto rodine nástrah nájdete skvelé príchute aj v špeciálnych, účinných a ostrých situáciách. Keď sa dostanú do vody, nástraha okamžite začne zo seba vydávať potravinový signál v podobe aróm a ryby tým pádom priláka priamo k háčiku.

Pre každú z nástrah sme okrem príchutí použili aj rôzne extra atraktory ako sladidlá, aminokyseliny, špeciálne kyseliny, oleje, to všetko ešte zvyšuje účinnosť.

Príchuť: Hell - Štiplavé korenie

Priemer: 10mm

Balenie: 18g

Výrobca: Promix
  • Výrobca: PROMIX
  • Katalógové číslo: PMDMW10H
  • EAN: 5999569791076

Odber noviniek

Buďte vždy v obraze, odoberajte novinky, tipy, triky a motiváciu k maximálnemu výkonu!