☎️ Centrála E-SHOP Rybárstvo CARPIO, info: +421 907 857 319 (Po-Pia: 8:00-17:00, So: 8:00 - 12:00) ✉️ E-mail: eshop@carpio.sk

  

Dostupnosť: 6 ks

Katalógové číslo: AGS15

Číslo karty: 17296

Promix Pelety Aqua Start 1,5mm 800g - Pelety Aqua Start ukazujú svoj skrytý potenciál najmä v súťažných podmienkach. Má extrémne vysoké hodnoty obsahu, prešpikované nejakým atraktorom, čo spôsobuje, že sa ryby začnú kŕmiť ešte intenzívnejšie.

Španielska rybia múčka je zárukou kvality s vynikajúcim obsahom bielkovín 54%. To sa veľmi dobre rozpúšťa vo vode a šíri, čím sa ryby sústreďujú okolo vášho košíka.

Z pelety nezostalo ani obilie, obsah sacharidov mu dodáva pšenica a slnečnica. Množstvo a kvalita získanej energie je vždy dôležitým aspektom pri výbere správneho krmiva pre ryby. Aqua Start je ľahko stráviteľný a dá sa rýchlo premeniť na energiu, takže uhryznutie sa rýchlo objaví.

Esenciálne mastné kyseliny zohrávajú veľmi dôležitú úlohu vo výživových potrebách rýb, pretože je najťažšie ich získať pod vodou, z prirodzenej potravy. Z toho vyplýva, že zdroje potravy, v ktorých sa tieto cenné tuky nachádzajú, sú v podmorskom svete najžiadanejšie. Aqua Start tiež obsahuje len to najlepšie z nich, rybí olej.

Pri takýchto parametroch niet pochýb o tom, čo robí z tejto pelety skvelú súťažnú potravinu. Ale ak by toto všetko nebolo pred vami, pomyslite len na atraktor, vďaka ktorému je peleta okrem vysokej nutričnej hodnoty obzvlášť atraktívna.

Peleta Aqua Uni má dobrú absorpčnú kapacitu, takže sa dá jednoducho ochutiť akoukoľvek tekutou alebo vo vode rozpustnou príchuťou pre ďalšie zvýšenie efektu nástrahy. Nie je to však bezpodmienečne nutné, v podstate má silnú, rybiu vôňu.

Keď príde do vody, veľmi rýchlo sa rozpadne a v priebehu niekoľkých minút vtiahne rybu z bezprostrednej blízkosti. To samozrejme neznamená, že by sa peleta rýchlo rozpustila, iba sa začnú v revíri otvárať a rozptyľovať zložky vnímateľné pre ryby.

Odporúča sa samostatne od topiaceho sa ľadu po mrznúcu vodu, dokonca ani vo veľmi teplých vodách nemá z hľadiska účinnosti obdobu.

Cieľová ryba: kapor, karas, pleskáč, kapor a dokonca aj amur.

Priemer: 1,5mm

Balenie: 800g

Výrobca: AQUA GARANT

  • Výrobca: PROMIX
  • Katalógové číslo: AGS15

Odber noviniek

Buďte vždy v obraze, odoberajte novinky, tipy, triky a motiváciu k maximálnemu výkonu!